izolatii termice izolatii izolatii termice6

 

izolatii termice

 

SC Pro Chemicals SRL a fost infiintata in anul 1995, avand ca principal obiect de activitate lucrari de constructii civile si industriale - cod CAEN 4120.

In prezent ne desfasuram activitatea in zona constructiilor industriale, a constructiilor de hale metalice si in principal a izolatiilor termice de orice fel.

Vazand potentialul afacerii am hotarat inceperea activitatii de constructii, in principal a izolatiilor termice si hidrofuge, prin angajarea personalului muncitor in vederea contractarii de astfel de lucrari.

Ca principal obiectiv al politicii manageriale, am urmarit cu perseverenta intarirea pozitiei pe piata de profil, cresterea calitatii lucrarilor executate, formarea profesionala a angajatiilor, fapt ce a condus la implementarea unui sitem de management al calitatii - ISO 9001 : 2001, in anul 2005 cu societatea SRAC Bucuresti

Pe viitor dorim sa crestem activitatea firmei, prin achizitionarea de utilaje moderne de mare productivitate pentru producerea elementelor de tinichigerie necesare activitatii curente, precum si a utilajelor necesare producerii tubulaturilor de ventilatie pentru care exista in prezent o cerere crescuta, in zona neavand firme concurente. De asemenea ne propunem sa colaboram cu diverse firme de profil pentru realizarea unor proiecte de anvergura si suntem hotarati sa facem fata oricaror provocari

izolatii termice certificat 9001 calitate izolatii termice certificat 9001 iqnet

izolatii termice certificat 14001   mediuizolatii termice certificat 18001   ssm

Magazine