confectii

 

Confectii metalice

Eficienta maxima a confectiilor cat si a constructiilor bazate pe structuri metalice permite economia maxima de material si forta de munca usurand munca cat si eficientizarea timpului necesar asamblarii constructiilor metalice.

Datorita avantajelor pe care le prezinta, elementele metalice se pot utiliza la realizarea celor mai variate structuri metalice.
Compania noastra recomanda folosirea de confectii metalice oriunde exista cerinte deosebite privind marimea incarcarilor, a rezistentei in timp cat si minimizarea greutatii proiectelor

 

invelitori

 

Inchideri cu tabla cutata si casetari

Se foloseste la hale industriale - constructii industriale - casetari ziduri constructii  rezidentiale - sedii birou - banci - institutii etc

 

 

IMG 0009Protectii Anticorozive - pregatirea suprafetelor, sablare si vopsitorii industriale la constructii si utilaje tehnologice cu materiale speciale care rezista in zone  cu grad de coroziune ridicata.

 

 

 

 

hala

Constructii hale metalice

Hale metalice - realizate pe structuri metalice tip sau din europrofile cu inchideri din tabla cutata sau panouri sandwich.

Otelul specific folosit si diversitatea profilelor asigura rigiditatea si capacitatea portanta necesare.

izolatii termice certificat 9001 calitate izolatii termice certificat 9001 iqnet

izolatii termice certificat 14001   mediuizolatii termice certificat 18001   ssm

Magazine